MAATWERK, VAKWERK EN MENSENWERK.

Het grondwerk vormt in de bouwnijverheid de voorbereiding van de bouw. Grondwerk bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt onder grondwerk, in kort: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.


GRONDBOUW IS EEN VAN DE SPECIALISMEN VAN NOORD HOLLAND INFRA B.V.

Omdat de resultaten van grondwerkzaamheden vaak diep onder de grond en daarmee uit het zicht verdwijnt, moet u als opdrachtgever volledig kunnen vertrouwen op de vakmanschap van uw aannemer.

Wij beschikken over een groot inzetbaar eigen wagenpark en diverse materieelstukken zoals onder meer rups- en mobiele dieplepels, shovels, trilplaten, eigen bronneringsapparatuur en nog veel meer. Door onze flexibiliteit en uitstekende bereikbaarheid zijn mankracht en materieel direct inzetbaar bij calamiteiten en zijn wij in staat 24 uur per dag, 7 dagen per week onze diensten te leveren.

Grondwerk vormt onderdeel van het totaalpakket aan diensten en producten van Noord Holland Infra bv waardoor alle grondbouwkundige werkzaamheden naadloos aansluitend geïnterneerd kunnen worden met onze overige diensten en producten.


Laat u informeren naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan door rechtstreeks contact op te nemen met Noord Holland Infra B.V.