VOOR ALLES WAT U ZELF NIET KUNT VERRIJDEN

Voor het transporteren van vrachten die u niet met uw eigen auto kunt rijden kunnen wij u van dienst zijn met een van onze (vracht)wagens. Met behulp van ons moderne wagen- en machinepark en met medewerking van onze vakbekwame medewerkers, garanderen wij u betrouwbaarheid en kwaliteit bij het uitvoeren van onze transportdiensten.

Noord Holland Infra B.V. heeft een goed uitgeruste vloot vrachtauto´s. Deze auto’s worden voor o.a. voor verschillende transport doeleinden ingezet. Wij beschikken over containerauto’s voor containertransport, terreinauto’s, autokranen, kippers, waterdichte en geïsoleerde bakken voor transport van warm asfalt of slib en verschillende kiepers voor o.a. zand- en grindtransport.

Heeft u een grote hoeveelheid zand/steen/grind nodig?

Wij kunnen door u aangeschafte hoeveelheden voor u verrijden maar u kunt er ook voor kiezen om een totaalprijs bij ons op te vragen (vracht, inclusief transport) Zo hoeft u slechts een adres op te geven waar u de lading wilt hebben.


Laat u informeren naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan door rechtstreeks contact op te nemen met Noord Holland Infra B.V.