WERKEN AAN DE WEG
Noord Holland Infra B.V. verzorgt al sinds jaar en dag bestratingswerkzaamheden. Door de hoogstaande projecten die ons bedrijf aflevert kwam steeds vaker de vraag: “Jullie hebben de bestrating zo verzorgd opgeleverd, misschien kunnen jullie dan ook het plantsoen voor ons asfalteren en de ondergrondse infra verzorgen”.

Ons pakket is daarop aangepast en uitgebreid met asfaltwerkzaamheden, aanleg van sportvelden, aanleg van half verhardingen (zoals schelpen en granulaat), onderhoud van bedrijfsterreinen en nog veel meer. Het spreekt voor zich dat wij al deze activiteiten uitvoeren met de hoogst haalbare kwaliteit. Uitgevoerd door de vakmensen van Noord Holland Infra B.V. of door ons geselecteerde onderaannemers.

Onder de opdrachtgevers bevinden zich vele overheidsinstanties, bedrijven of sportparken. Aandacht voor een verzorgde omgeving geeft een voorsprong in de presentatie. Wij zorgen dat de klant met die voorsprong kan starten.

Laat u informeren naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan door rechtstreeks contact op te nemen met Noord Holland Infra B.V.