MOOIE EN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VERHARDINGEN

OPRITTEN - PARKINGS - TOEGANGSWEGEN

Noord Holland Infra bv is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten asfaltverhardingen. Onze ervaren medewerkers in combinatie met het modernste (eigen) materieel staan klaar om uw opritten, parkings, toegangswegen of terreinen te voorzien van een door asfalt verharde laag. Asfalt bestaat in vele soorten, hierdoor kan asfalt bijna overal toegepast worden. Van rijks- en provinciale wegen tot de toegang van een supermarkt of voor bedekking van uw bedrijfsterrein. Ook wordt asfalt vaak voor de aanleg en het onderhoud van o.a. vliegvelden, fietspaden en dijken gebruikt.

Van het opnieuw aanbrengen van een laag split op wegen, het onderhoud van wegvakken door het uitvoeren van scheur- en vakreparaties, het geheel opnieuw overlagen van delen van wegen tot en met de complete realisatie van een nieuwe asfaltverharding. Daarnaast repareren en herstellen wij ook wegen ontstaan door vorstschade.

Kortom, voor het asfalteren in de breedste zin van het woord bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Asfaltmaterieel
  • Vorstschade
  • Asfaltonderhoud
  • Slijtlagen
  • Combi-deklagen
  • Vloeistofdichte vloeren


WAT IS ASFALT?

Asfalt is er in verschillende soorten, het te gebruiken type asfalt is afhankelijk van de ondergrond en de eisen die u er aan stelt.
Het is een zeer oud (natuurlijk) product dat de Mesopotamiërs al gebruikten in de oudheid. Het bestaat uit een mengsel van zand, grind en vulstof dat aan elkaar verbonden wordt met bitumen.

Bitumen is stof die ontstaat bij het “kraken” van aardolie. Bij dit proces vervliegen benzine en gasolie waardoor de reststof bitumen overblijft. Asfalt wordt vloeibaar bij verhitting, en stolt wanneer het weer afkoelt. Het gebruikt van asfalt ter verharding van een terrein kent vele voordelen ten opzichte van andere producten, het kan snel worden aangelegd en is snel te gebruiken. Tevens is het eenvoudig in onderhoud en geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakten.

De productie van asfalt wordt streng gecontroleerd en er wordt dankzij een efficiënt proces slechts weinig afvalstof geproduceerd.

Ziet u meer in traditioneel straatwerk? Ook hiervoor kunt u natuurlijk bij Noord Holland Infra B.V. terecht.

Laat u informeren naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan door rechtstreeks contact op te nemen met Noord Holland Infra B.V.